Cugat Mèdia t'ofereix les imatges del gol anul·lat al Solideo Patí Hoquei davant el Vic

Els àrbitres van anul·lar el gol del triomf santcugatenc a falta d'un segon per acabar el partit


  • Comparteix:

Cugat Mèdia ha tingut accés a les imatges, cedides pel Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat, on es pot veure com el gol marcat per Lucas Vicen, al darrer segon de partit contra el Vic, utilitza l'estic i no el patí. Un dels àrbitres va donar validesa al gol que suposava el triomf i l'altre el va invalidar. Finalment, la decisió final va ser la d'anul·lar el gol i que el partit finalitzés amb empat (4-4). El jugador santcugatenc Lucas Vicen ha explicat, al programa 'Esport en Marxa', que 'les imatges són ben clares i el gol és amb l'estic i l'àrbitre que té millor visió ho valida'. Els santcugatencs ocupen la quarta plaça, a sis punts del segon, el Vic, que jugaria la plaça de promoció d'ascens.

Les imatges encara porten cua en un matx que pot marcar el desenllaç dels santcugatencs a l'Ok Lliga Plata Nord. Quarts classificats i amb opcions de lluitar per la segona plaça, però amb una escletxa de sis punts respecte al Vic. Lucas Vicen ha deixat ben clar que encara no entén perquè s'anul·la el seu gol.




Lucas Vicen

El gol el vaig marcar amb l'estic i no amb el peu. És molt clar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.