El Junior masculí, eliminat als quarts de final de la Copa del Rei

Els santcugatencs cauen derrotats (5-2) davant un Polo molt efectiu en atac

El Junior, eliminat de la Copa del Rei / Foto: RFEH

El primer equip masculí del Junior d'hoquei herba ha caigut eliminat als quarts de final de la Copa del Rei després de caure (5-2) davant el Polo aquest divendres a Benalmádena. Els santcugatencs han plantat cara al primer temps amb un ajustat 3 a 2 a favor dels barcelonins. A la represa, la major qualitat dels jugadors del Polo s'ha imposat davant un Junior voluntariós, però dèbil en defensa. Els blau-i-negres tanquen la seva participació en la competició del ko davant el líder invicte de la lliga regular i un dels màxims favorits al títol.

Primer temps igualat
El partit ha començat amb un gol ben aviat del Polo a través de Vicenç Ruiz. Aquest gol ha despertat el Junior amb un penal córner que ha desaprofitat. Amb l'1 a 0 s'ha arribat al segon quart. Alex Bozal, de penal córner, ha empatat el matx. El setge dels barcelonins ha arribat amb sis penals córner consecutius errats. L'encert ha arribat en el setè penal córner amb diana d'Alfredo Varón a cinc minuts per al descans.

Mig minut després, gran acció coral barcelonina que ha acabat amb el 3 a 2. El Junior encara ha tingut temps de reaccionar i Bruno Font ha fet el 3 a 2, resultat parcial per anar al descans.

Segon temps erràtic
Un gol al tercer i un altre al darrer període dels barcelonins ha servit per tancar el matx amb el 5 a 2 definitiu. El Junior s'ha vist superat per la major qualitat del Polo.