Raga (PHCSC): 'El Vilafranca i les aturades del campionat seran els obstacles'


  • Comparteix:

Jordi Raga és l'entrenador del sènior del PHCSC / Font: Phcsc

Jordi Raga és l'entrenador del sènior del PHCSC / Font: Phcsc

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Jordi Raga, creu que el Caixa Penedès Patí Vilafranca serà el rival a batre en la nova temporada a Primera Divisió estatal. Raga ha assegurat en delcaracions a Cugat.cat que el club penedesenc i les nombroses aturades en el calendari seran les principals dificultats que trobarà l'equip en el curs 2012/13.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat jugarà el primer partit de la Primera Divisió estatal el dia 13 d'octubre davant el CP Manlleu. El conjunt vermell-i-negre debutarà en una nova categoria on el rival de més entitat i amb més nivell serà el Vilafranca. El tècnic de la primera plantilla del PHCSC, Jordi Raga, explica que l'exequip dels tres reforços del club aquesta temporada, Pablo Aguarón, Brandon Carrara i Roger Riba, serà el rival més dur de la competició.

Jordi Raga

Vilafranca estarà per dalt, però és una lliga força igualada. Hem de veure com gestionem les aturades que hi ha perquè no ens agafin sense ritme.


El segon factor a tenir en compte per Raga seran les aturades de la competició. La Primera Divisió s'interromprà fins a quatre ocasions: la primera, entre el 20 d'octubre i el 10 de novembre, la segona entre el 26 de gener i el 23 de febrer, la tercera entre el 16 de març i el 6 d'abril i l'última del 4 i al 18 de maig. El conjunt vermell-i-negre iniciarà la preparació per la temporada el 27 d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.