Al Junior masculí només li falta puntuar contra un dels favorits


  • Comparteix:

El Junior no té cap pressió en el partit amb l'Egara

El Junior no té cap pressió en el partit amb l'Egara

El Junior masculí d'hoquei herba visita el camp de l'Egara aquest diumenge a la una del migdia en partit corresponent a la novena jornada de Divisió d'Honor. Els blau-i-negres són cinquens a la classificació només per darrere dels quatre favorits a aixecar el títol de lliga. L'Egara és un d'aquests quatre conjunts, ara mateix tercer, i suma dos partits consecutius sense guanyar precisament contra dos dels seus rivals directes. La bona nota del Junior en aquest inici de temporada pot pujar de cop si és capaç de puntuar al camp d'un equip teòricament superior.

El Junior masculí com a equip recent ascendit en tindria prou en lluitar per la permanència aquesta temporada, més tenint en compte la joventut de la seva plantilla. Tot i això, el bon inici dels blau-i-negres els han portat a la cinquena posició després de vuit jornades i només té per davant quatre equips que, a priori, són inabastables per a la resta. Precisament, les tres úniques derrotes dels homes de Fede González han arribat davant Club de Campo, Atlètic Terrassa i Polo. Aquests tres conjunts, juntament amb l'Egara només han perdut punts en els duels entre ells i precisament el rival d'aquesta setmana del Junior no ha aconseguit cap triomf en els últims dos enfrontaments de lliga. A la derrota davant el Club de Campo de fa dues jornades se li suma l'empat en el derbi terrassenc davant l'Atlètic. En aquesta situació l'entrenador del conjunt santcugatenc, Fede González, destaca la dificultat de l'enfrontament, però també creu que hi ha possibilitats i que ells no tenen cap tipus de pressió.

Fede González

És un partit difícil davant un dels quatre equips grans, no tenim pressió perquè és un enfrontament complicat, però algun cop els hem de plantar cara i guanyar-los.


L'enfrontament entre l'Egara i el Junior es disputa aquest diumenge a la una del migdia al camp del Pla de Bonaire a Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.