El Patí Hoquei es manté a la part alta de la classificació després de guanyar l'Alcobendas

El Patí Hoquei acumula un total de cinc victòries en sis partits

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí (PHCSC) guanya l'Alcobendas (2-3) a la sisena jornada de la Primera Divisió. Els santcugatencs han disputat un matx molt ajustat que no s'ha decidit fins als darrers instants de la segona meitat.

El PHCSC ha disputat una primera part bastant igualada, tot i que els homes de Jordi Raga han dominat el joc. La magnífica actuació dels dos porters del conjunt santcugatenc ha evitat que els seus rivals s'avancessin al marcador i poguessin dur les regnes del partit. Després de l'expulsió del porter titular Ramon Gascon, Alain Rivero ha aturat un penal que podria haver canviat dràsticament.

A la represa s'han culminat les jugades i s'han començat a sumar gols al marcador. El primer ha estat obra de Brandon Carrara pocs minuts després de l'inici de la segona meitat. Al minut 15, Pablo Aguarón ha fet el segon. Un minut després, els locals han reaccionat i han marcat l'1-2 que ha demostrat que l'Alcobendas també estava viu al partit. Més tard els madrilenys han marcat la diana de l'empat. A falta de pocs minuts per al final del partit, Roger Riba ha sentenciat el matx amb el 2-3 i ha donat així la victòria als santcugatencs.

El tècnic del PHCSC, Jordi Raga, pensa que guanyar és important veient com està la classificació.

Jordi Raga

Guanyar aquest partit era molt important i més com està la classificació. Crec que hem de jugar amb il·lusió fins al final.

Els santcugatencs tornen a jugar com a visitants quan jugaran a la pista de l'Oviedo.