El Junior guanya el San Sebastià i segueix a la part alta de la classificació

El conjunt masculí del Junior d'hoquei herba guanya (2-0) l'Atlètic Sant Sebastià en l'11a jornada de Divisió d'Honor. Els gols de Gerard Garcia i Edu Garriga donen els dos punts als santcugatencs que continuen, una jornada més, a la part alta de la classificació. Amb aquest triomf els blau-i-negres sumen sis victòries, un empat i quatre derrotes.

Triomf important del Junior per continuar ocupant les primeres posicions de la taula classificatòria. Els santcugatencs han iniciat el matx amb molta intensitat pressionant des de dalt als donostiarres. Una pressió que ha provocat que l'Atlètic San Sebastià no se sentis còmode. Quan encara no s'havia arribat al minut 10 de partit, després d'una jugada de Jordi Margarit, Gerard Garcia ha inaugurat el marcador. Abans del descans, els santcugatencs han disposat de diverses oportunitats de gol mentre que els visitants s'han apropat amb poc perill i quan ho han fet, s'han trobat un Mauri Carrió molt encertat.

A la represa, en els primers minuts, l'Atlètic Sant Sebastià ha estirat línies i ha arribat amb més perill amb un Junior que sortia al contraatac. En un d'aquests, els santcugatencs han disposat d'una ocasió claríssima per anotar el segon gol. A mesura que el minuts passaven els blau-i-negres han tornat a fer-se amb el domini del partit, i han disposat de diversos penals còrner per marcar. Ben entrada la segona part, Edu Garriga, de penal còrner, ha anotat el gol que sentenciava el partit. Amb aquest resultat, els visitants han buscat el gol que retallés diferències i els santcugatencs han disposat de diverses ocasions per ampliar el marcador. El tècnic del Junior, Fede González, destaca el resultat tot i no haver estat encertats de cara a porteria.

Fede González

La primera part hem controlat tret de dues errades. No hem estat encertats de cara a gol. A la segona han apretat i nosaltres hem estat poc intensos. En un penal hem sentenciat.

La propera jornada el Junior visita el camp del Club de Campo, líder de Divisió d'Honor.