El Patí Hoquei Sant Cugat perd contra el FC Barcelona B


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat cau (2-3) contra el FC Barcelona B a la 10a jornada de Primera Nacional. Santcugatencs i barcelonins han jugat un partit molt igualat que s'ha decidit per petits detalls en favor dels blaugranes. Pablo Aguarón i Roger Riba han estat els golejadors d'un Patí Hoquei que és sisè a la classificació. Amb aquest resultat els de Jordi Raga diuen pràcticament adéu a la Copa del Príncep.

Un pav 2 ple de gom a gom ha estat l'escenari d'un bon partit entre dos conjunts amb molta qualitat a les seves files. El santcugatenc Pol Galbas ha estat un dels destacats per banda barcelonista, completant un bon partit. En el primer temps, els blaugranes han marxat amb un avantatge de dos gols i amb un Patí Hoquei que no li ha perdut la cara al matx en cap moment tot i anar per darrere en el marcador.

En el segon temps, els santcugatencs han retallat distàncies amb un gol de Pablo Aguarón aprofitant un rebot del porter en un penal executat per ell mateix. Amb el gol s'han igualat encara més el partit i ha augmentat la duresa en el joc, veient-se targetes blaves en tots dos costats. En una jugada aïllada i quan més apretava el Patí Hoquei, el Barça B ha fet el tercer que semblava que sentenciava el matx, però Roger Riba ha fet el segon per als santcugatencs posant emoció al marcador fins al final, tot i que el resultat no s'ha mogut més.

El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, creu que no han tingut sort en moments puntuals del partit.

Jordi Raga

Hem agafat la linia bona i hem dominat. Però no hem tingut sort i en els moments claus ells han marcat i nosaltres no hem pogut.


La derrota deixa els santcugatencs en sisena posició amb 16 punts. Així, el Patí Hoquei arriba a l'última jornada abans de la Copa del Príncep a tres punts de la quarta plaça, última que dóna accés a la competició del KO de Primera Divisió. Només un triomf a la següent jornada dels santcugatencs a la complicada pista del Cerceda combinada amb derrotes del Mataró i Tordera classificarien als vermell-i-negres per la Copa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.