El Junior femení fa un pas enrere en perdre un punt a casa amb l'Alcalà


  • Comparteix:

Imatge d'un partit del Junior femení a l'estadi Lluís Serrahima

Imatge d'un partit del Junior femení a l'estadi Lluís Serrahima

El Junior femení d'hoquei herba guanya el primer partit de la doble jornada davant la Universidad de Sevilla (5-2), però ensopega en el segon davant l'Alcalà (1-1) i veu com encara no certifica la classificació per al play-off. Les blau-i-negres han començat perdent els dos partits, però mentre davant les últimes classificades han aconseguit remuntar no ha estat així en el segon amb les andaluses i la reacció local s'ha quedat en un empat. A més, amb aquest resultat tampoc poden guanyar cap posició a la taula i segueixen quartes.

El Junior femení afrontava la doble jornada de Divisió d'Honor conscient que dues victòries podien certificar la classificació per al play-off i fins i tot millorar la quarta plaça. Davant la Universidad de Sevilla, tot i començar perdent, les blau-i-negres han estat molt superiors i amb gols d'Andrea Puig, Anna Gil, Maria Romagosa, Jeniffer Plass i el fitxatge d'hivern Stephanie Riordan s'han endut l'esperat triomf. En el segon partit, de nou les visitants s'han avançat a l'inici, amb un gol de penal córner de l'Alcalà. El Junior ha començat a jugar a partir del desavantatge i ha disposat d'ocasions i el domini del joc fins que Cristina Guinea ha empatat amb una gran jugada individual al fil del descans. A la represa ha arribat el millor moment de les blau-i-negres i amb ell les millors ocasions. Maria Romagosa ha tingut la més clara, però amb la porteria buida no ha aconseguit introduir la pilota dins la porteria. Tres punts de quatre en joc que deixen a les blau-i-negres a un punt de certificar el seu passi als play-off.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, lamenta haver sortit adormits i encaixar gols ràpids en els dos partits que posen coll amunt els enfrontaments.

Joan Vidal

No es pot començar els partits adormits perquè encaixem gols i és un tema en el qual ens hem de posar les piles.




El proper partit del Junior femení és la setmana vinent al camp del Club de Campo, segon classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.