Mauri Carrió deixa el Junior amb opcions fins l'últim minut davant l'Atlètic Terrassa

El conjunt masculí del Junior d'hoquei herba perd (1-2) amb l'Atlètic Terrassa en la 18a jornada de Divisió d'Honor. L'actuació del porter Mauri Carrió, especialment al segon temps, ha fet que el Junior arribés als últims minuts de partit amb opcions per aconseguir l'empat. Tot i això, els egarencs, que han marxat al descans amb 0 a 2, han disposat de diverses oportunitats per sentenciar abans que Xavi Queralt hagi escurçat diferències. Amb aquesta derrota el Junior suma quatre derrotes i un empat en els últims cinc partits.

El partit s'ha posat ràpidament de cara per als visitants quan al minut 2 el jugador del conjunt egarenc Jordi Carrera ha marcat el primer gràcies a un penal córner molt protestat pels santcugatencs. Amb aquest avantatge l'Atlètic Terrassa ha dominat el joc i ha estat qui més perill ha creat. A partir del minut 15 però, el Junior ha canviat la dinàmica del matx aconseguint tancar el conjunt de Roger Pallerols. Els blau-i-negres han disposat de diverses ocasions per igualar el marcador, especialment amb tres penal córner consecutius que no han aconseguit materialitzar. Quan millor estava jugant el Junior però, al minut 32 Iñaki Freixa ha aconseguit marcar el segon gol. Amb aquest marcador s'ha arribat al descans.

A la represa, la tònica del partit ha canviat de nou i l'Atlètic Terrassa s'ha fet amb el domini absolut del joc. Els groc-i-negres han arribat de forma constant a la porteria blau-i-negre i han disposat de varies oportunitats clares per sentenciar el partit però s'han trobat amb un Mauri Carrió molt inspirat. Quan faltaven 4 minuts per al final del partit el Junior ha aconseguit retallar diferències gràcies a Xavi Queralt en la que gairebé ha estat la primera ocasió santcugatenca del segon temps. Al final però, el Junior ha errat dos penal córner que si haguessin transformat hauria donat l'empat als blau-i-negres. L'entrenador del Junior, Fede González, lamenta la forma en què han arribat els dos gols de l'Atlètic Terrassa.

Fede González

Hem tingut dos errors que ens han costat dos gols. No hem estat fins de cara a gol. A la segona part hem jugat pitjor i ells han perdonat per sentenciar. Al final hem pogut empatar.

La propera jornada el Junior visita el camp de la Reial Societat, que ocupa la 10a posició amb 11 punts.