El Patí Hoquei patirà un canvi de joc segons el seu tècnic, Lluís Galbas


  • Comparteix:

Lluís Galbas i el president del club, Miquel Soler el dia de la presentació

Lluís Galbas i el president del club, Miquel Soler el dia de la presentació

El nou tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Lluís Galbas, considera que els fitxatges de Bernat Tobias i Xavier Rubio sumat a les baixes de Pol Carulla, Pablo Aguarón i Marco Aguarón canvien completament el joc de l'equip. Segons Galbas la diferència principal entre la temporada passada i aquesta és el canvi de conducció de pilota per una major circulació.

El nou tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Lluís Galbas, agafarà les regnes de l'equip amb la intenció de consolidar-se a Primera Divisió i si els resultats acompanyen lluitar per acabar el més amunt possible. Després de conèixer les baixes dels germans Aguarón i la retirada de Pol Carulla, la direcció esportiva s'ha posat les piles per incorporar nous jugadors. Bernat Tobias, de 20 anys, ve del Vic i Xavier Rubio, de 21, del Sant Feliu, equip que ha militat a l'Ok Lliga aquesta temporada. L'entrenador que dirigirà el club santcugatenc la temporada vinent, Lluís Galbas, considera que l'equip patirà un canvi en la forma de joc pels diferents perfils dels seus components.

Lluís Galbas

Són equips amb perfils diferents. Fins ara eren més de conducció de pilota i nosaltres estem perfilant un equip de més circulació.


Amb la plantilla tancada, el primer equip tindrà en compte els jugadors del filial que podran anar convocats per als partits de Primera Divisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.