L'Índia, pròxim objectiu de Guinea i l'espanyola per ser a semis del Mundial


  • Comparteix:

Imatge de la selecció espanyola femenina sub 21 / Font : Rfeh

Imatge de la selecció espanyola femenina sub 21 / Font : Rfeh

La jugadora del Junior Cristina Guinea es classifica amb la selecció espanyola per als quarts de final del Mundial sub 21d'hoquei herba de Mönchengladbach. L'Índia, segona del grup C, serà el rival a batre per les espanyoles aquest dijous per accedir a les semifinals. La santcugatenca ha fet el primer gol i ha contribuït a la victòria espanyola en el partit d'aquest dimarts davant Bèlgica (3-0) que ha tancat la fase de grups.

L'equip espanyol s'ha guanyat la primera plaça del seu grup sense haver perdut cap enfrontament i amb l'única concessió de l'empat davant la selecció alemanya, que fa d'amfitriona. El conjunt dirigit per Donoso s'enfrontarà aquest dijous a les 12 del migdia a l'Índia, segon classificat del grup C.

La resta d'enfrontaments que completen els quarts de final són l'Argentina-Estats Units, Austràlia-Anglaterra i Holanda-Sud-àfrica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.