El Patí Hoquei convoca eleccions després que Miquel Soler deixi la presidència


  • Comparteix:

Miquel Soler deixa la presidència del Patí Hoquei

Miquel Soler deixa la presidència del Patí Hoquei

El fins ara president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Miquel Soler, deixa la presidència de l'entitat i el club obre un procés electoral des d'aquest divendres. Soler afirma a Cugat.cat que marxa 'amb pena', però tranquil per deixar el club en bones mans. L'alta exigència que implica un càrrec d'aquest perfil i la situació personal del ja expresident del Patí Hoquei ha obligat Miquel Soler a fer un pas al costat malgrat assegurar que no marxa i que seguirà implicat amb el club.

Després de 10 anys i cinc mesos com a màxim responsable del Patí Hoquei Club Sant Cugat i de 17 anys formant part de la seva junta directiva, Miquel Soler deixa l'entitat. Soler ha afirmat a Cugat.cat que 'toca donar el relleu' malgrat que encara restaven quatre anys per al final del seu mandat, i que per fer-ho ho farà amb un procés 'obert i transparent' com ho són unes eleccions, malgrat tenir la possibilitat que l'actual junta directiva triés a algun altre membre com a nou president. Soler ha assegurat que deixa la presidència trist, però que seguirà vinculat al club.

Miquel Soler

Me'n vaig amb pena. Però no marxo del club, jo seguiré estant al club.


Aquest mateix divendres s'obre un procés que té com a primer pas la presentació pública del cens electoral provisional, un cens que serà definitiu el proper 7 d'octubre. Des de l'endemà i fins el 22 s'allargarà el termini a través del qual es podran presentar les candidatures. A les vuit del vespre del diumenge 22 es tancarà aquest període, i al cap de tres dies es duran a terme les proclamacions de les candidatures. El diumenge 29 el Patí Hoquei Club Sant Cugat celebrarà les seves eleccions fent-ho coincidir amb l'Assamblea Ordinària de socis per al nou exercici. Aquest és, doncs, el calendari d'un procés que conclourà amb una nova junta directiva presidint l'entitat vermell-i-negre. L'aposta continuïsta és, a hores d'ara, la que pren més força. I és que, segons Soler, el club és a dia d'avui més homogeni que mai.

Miquel Soler

No crec que hi hagi ningú amb una altra candidatura. Al club hi ha una homogeneïtat total, tothom rema cap a la mateixa banda.


Amb tot, i tenint en compte la responsabilitat que han adquirit alguns directius en els darrers temps, Soler considera que el relleu ja s'ha fet, i que marxa amb la seguretat que hi ha gent més que preparada per afrontar el nou repte que afronta al Patí Hoquei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.