El Junior obre la llauna però no pot sumar dos punts davant un rival directe

El Junior masculí empata (1-1) amb el Taburiente en la 7a jornada de la Divisió d'Honor. Nil Marí ha marcat el gol local al minut 4, però els canaris els han igualat després de transformar un penal còrner a les acaballes del primer temps.

La pluja ha condicionat el joc durant tot el partit i ambdós equips han hagut de jugar boles llargues per aportar dinamisme en el seu joc. Al minut 4 Nil Marí ha marcat la primera diana de l'enfrontament després de rematar un xut de la mà de Marcel Malagosa. Pocs segons després, Ferrán Saborit ha rebut un cop d'estic a la cara i ha hagut de jugar tot l'enfrontament amb el cap embenat. La defensa santcugatenca s'ha mostrat sòlida i Joan Pujol ha tallat les boles rivals que s'acostaven a la porteria de Mauri Carrió.

El Junior ha pressionat a dalt i dues mans providencials del porter canari han evitat que els blau-i-negres accentuessin la distància amb els rivals. Edu Garriga ha hagut d'abandonar el terreny de joc després de fer-se un trau en una jugada. A 4 minuts per al final de la primera meitat el Taburiente ha marcat el gol de l'empat després d'una jugada iniciada en un penal córner.

A la represa la intensitat de la pluja ha augmentat alhora que ho ha fet la pèrdua de pilotes per part d'ambdós conjunts. Els santcugatencs han tingut fins a tres penals córner seguits però no han pogut culminar en cap d'aquestes ocasions.

El tècnic del Junior masculí, Jorge Dabanch, creu que han de resoldre la falta d'encert de cara a gol.

Jorge Dabanch

Ens falta més encert de cara a gol i aquest és un aspecte que hem de solucionar. Intentarem fer-ho bé davant l'Atlètic.

La setmana que ve els santcugatencs jugaran a domicili amb l'Atlètic de Terrassa.