L'Areces asturià, pròxim escull d'un Patí Hoquei Club Sant Cugat en ratxa


  • Comparteix:

Nou test per al Patí Hoquei

Nou test per al Patí Hoquei

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat rep l'Areces asturià, sisè classificat de la Primera Divisió, que avaluarà el bon nivell dels santcugatencs. Un triomf local prolongaria la ratxa de quatre victòries consecutives que duen els de Lluís Galbas i els serviria per afiançar la segona plaça a la lliga. En canvi, una victòria visitant suposaria l'empat a punts dels dos conjunts a la classifcació.

Prova de foc per al Patí Hoquei Club Sant Cugat. Els de Lluís Galbas reben el sisè classificat de la lliga, que ha sumat quatre triomfs en els cinc darrers partits. Un balanç brillant per a un conjunt que té a les seves files el sisè màxim golejador de la lliga, Pedro Gonzàlez, amb 14 dianes. L'asturiana és una plantilla veterana, amb experiència contrastada a Primera Divisió. Tot i això, els vermell-i-negres volen seguir demostrant el seu excel·lent moment de forma i sumar un nou triomf que els acosti al lideratge de la lliga, actualment a mans del FC Barcelona B. El porter del Patí Hoquei, Ramon Gascón, explica que el matx no serà fàcil tenint en compte el nivell del rival.

Ramon Gascón

És un equip que porta molts anys a la categoria. Ha començat bé, ens costarà. Dóna molta guerra.


Lluís Galbas tindrà tota la plantilla disponible per a aquesta jornada. El matx entre santcugatencs i asturians es disputa al pav 2 de la Rambla del Celler dissabte a les nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.