Un Patí Hoquei batallador supera l'Alcobendas amb un gran tram final de matx

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí es desfà de l'Alcobendas (3-2) en un treballat partit i inicia la segona volta de Primera Divisió amb un triomf clau. Els vermell-i-negres han hagut de suar per poder perforar la porteria visitant, en un matx en què Alain Rivero i David Yepes han estat clau per a la victòria.

El Patí Hoquei ha tornat amb energies després de l'aturada del final de la primera volta. L'Alcobendas, 10è classificat, ha presentat batalla i ha plantejat un partit en què els santcugatencs no estiguessin cómodes en cap moment. I la recepta ha donat resultats durant la primera meitat, en què no s'han vist gaire ocasions clares per part de cap dels dos equips. L'entrada del jove David Yepes ha donat més velocitat i creativitat al joc de Lluís Galbas, però el partit ha arribat al descans amb empat a zero.

Els primers compassos del segon temps han mostrat que tots dos conjunts augmentaven una marxa, sobretot a la recerca del gol. Després de dues faltes directes, una per cada equip, han estat els visitants els que han marcat primer mitjançant Marcos López. Això ha semblat esperonar els locals, que han empatat amb un gol de Yepes, culminant una gran jugada només un minut més tard.

Els santcugatencs han seguit creant més perill, i a sis minuts per al final Eloi Gaspar ha transformat un penal avançant per primera vegada els de Galbas. Brandon Carrara semblava donar la tranquil·litat amb el tercer gol local quan restaven dos minuts per al final del partit, però Javi Jurado ha escurçat distàncies després d'aprofitar una falta directa fent el segon per als visitants. Alain Rivero, molt efectiu durant tot el matx, ha culminat la seva actuació aturant un penal que els àrbitres han fet repetir tres vegades, i els tres punts s'han quedat a Sant Cugat. El tècnic del Patí Hoquei, Lluís Galbas, destaca que allò important era guanyar.

Lluís Galbas

El partit ha estat exactament com vam parlar. No ens ha sortit bé la pressió que ens han fet ells, però el que era important era guanyar.

El Patí Hoquei té ara 28 punts, certificant el seu lloc entre les posicions privilegiades de Primera Divisió.