El Club de Campo supera un Junior que es jugarà ser al play-off a l'últim partit

El Junior ha tornat a caure contra el Club de Campo / Font: Enrico Hockey

El Junior femení d'hoquei herba torna a topar amb el Club de Campo (4-2) i haurà de jugar-se a l'última jornada ser al play-off per al títol de Divisió d'Honor. Quan resta només un partit per al final de la fase regular, les de Joan Vidal són cinquenes empatades amb el quart, el Club Egara, tots dos amb vuit punts. Els quatre primers classificats són els que disputaran els creuaments per endur-se el campionat.

L'efectivitat ha marcat la diferència en la derrota del Junior femení al camp del Club de Campo de Madrid. Amb aquesta ensopegada, a les santcugatenques només els valdrà la victòria a l'última jornada de la Divisió d'Honor femenina per entrar al play-off pel títol. Tot i generar ocasions i començar dominant el partit, les de Joan Vidal no han estat capaces de materialitzar-les i han vist com les madrilenyes marxaven amb un gol d'avantatge al descans.

Les santcugatenques han començat la represa també amb força, però en cinc minuts de malson, el Club de Campo ha marcat dos gols que ja posaven molt difícil el partit a les de Joan Vidal. Tot i això, han tret l'orgull per escurçar distàncies amb un gol de Maria Romagosa de penal. La reacció santcugatenca s'ha truncat amb el quart gol madrileny, aprofitant un contraatac. Stephanie Riordan ha maquillat el resultat amb el 4 a 2.

Joan Vidal assenyalava el principi del segon temps com el moment que ha decidit el partit.

Joan Vidal

Hem generat ocasions per posar-nos 3-2, però ens han fet el 4-1. Hem tingut ocasions, però ja no s'ha mogut el marcador.

El Junior visitarà el camp del Polo a l'última jornada de la segona fase, amb l'obligació de guanyar.