L'equip femení del Júnior immers en la temporada d'hoquei sala


  • Comparteix:

L'equip femení del Júnior d'hoquei sala es troba immers en els entrenaments d'hoquei sala. Tot i que la preparació continua amb normalitat, les jugadores estaran plenament dedicades a l'hoquei sala fins al 28 de febrer. La segona volta de la lliga de la Divisó d'Honor arribarà el dia 7 de març.

El 90% de les juagadores de l'equip femení del Júnior es troben dedicades a l'hoquei sala ja que queden per disputar-se el Campionat de Catalunya, el d'Espanya, la lliga espanyola i la Copa d'Europa. Serà el dia 28 de febrer quan finalitzarà la temporada d'hoquei sala, però tot i així el Júnior té previst un parell d'amistosos d'hoquei herba amb el Push, un dels equips més forts de la lliga holandesa, i algun altre equip encara per confirmar. El tècnic del conjunt femení, Lluís Casas, explica que aquesta és una etapa complicada.

Lluís Casas

El mes de Gener és complicat perquè tots els equips fitxen molt, i després quasi és com començar una altra lliga.


L'equip femení tornarà a la lliga de la Divisió d'Honor el dia 7 de març i ho farà enfrontant-se a la Real Societat el dia 7 de març. Lluís Casas explica els objectius de cara a aquesta segona volta.

Lluís Casas

L'objectiu és clar, millorar els resultats a totes les competicions. El primer pas que hem de fer és classificar-nos pels play-off.


Pel que fa a la plantilla, la jugadora Laura Vila-Seca es troba recuperant-se d'un accident que va tenir amb el cotxe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.