El júnior femení aconsegueix la seva primera victòria fora de casa

El conjunt femení del Júnior obté la seva primera victòria de la temporada com a visitant per 3 a 4 al camp de l'Egara. Maria Romagosa, amb tres gols, ha estat la gran protagonista del partit. Les santcugatenques realitzen un partit molt seriòs i aconsegueixen un avantatge d'1 a 4 però en els darrers minuts acaben pagant molt car els errors en defensa.

Amb tant sols dos minuts de partit les santcugatenques han estrenat el marcador gràcies a un strock. Tot i ser un partit molt baix de ritme, les jugadores han mantingut l'avantatge durant tot el partit i el resultat abans del descans era d'1-2.
A la represa s'han distanciat encara més marcant dos gols, però tot i anar guanyant tot el partit, a les jugadores els ha costat molt entrar en el joc,per això l'Egara ha aprofitat dues ocasions per apropar-se al júnior a l'últim minut del partit i tancar el resultat amb un 3-4.