El Júnior femení se situa tercer a la Divisió d'Honor

L'equip femení del Júnior fa un pas de gegant per acabar la lliga entre els quatre primers classificats de la Divisió d'Honor. Les de Lluís Casas guanyen 1 a 4 l'Atlètic de Terrassa en un partit que es presentava bastant igualat. Amb aquesta victòria el Júnior obté la tercera posició a la classificació i veu més factible poder jugar el play-off pel títol a tan sols dos partits per acabar la lliga regular.

El Júnior ha aconseguit una de les victòries més importants de la temporada al guanyar a l'Atlètic de Terrassa per 1 a 4.
La primera part ha sigut molt igualada fins que als dos minuts pel descans la jugadora Maria Romagosa ha obert el marcador. Aquest gol ha servit a les santcugatenques per sortir a la segona part del partit amb molta força i sentenciar la victòria que ha dut a les de Lluís Cases a la tercera posició de la taula.
Tot i que queden dos partits pel final del campionat, i que el Júnior s'enfronta amb dos dels equips que lluiten per la permanència, les santcugatenques prefereixen no refiar-se i plantejar-se'ls com dos partits complicats. La jugadora Elena Vila ens dóna la seva opinió.

Elena Vila

Se'ns presenten dos partits díficils, perquè tant l'Ourense com el Sardinero lluiten per la permanència i aniran a tope

Per altra banda, les de Lluís Cases tenen molt clar que han de sortir a per totes als dos partits, perquè elles es juguen la possibilitat de jugar els play-offs, ja que la lliga està molt apretada a la mitja taula i una derrota inesperada podria fer sortir de les quatre primeres posicions a les santcugatenques.
La jugadora Elena Vila ens parla de la importància que ha tingut guanyar aquest partit.

Elena Vila

Ha sigut un partit clau. Ara hem de guanyar els dos partits que ens queden contra el Sardinero i l'Ourense.

La setmana que ve el Júnior rep al Sardinero, equip que va penúltim en la classificació.