Espanya se la juga contra la Índia


  • Comparteix:

La selecció espanyola d'hoquei herba juga a les 4 de la tarda contra la Índia al Mundial que es disputa a Madrid. Les noies entrenades per Pablo Usoz, entre les que es troben les santcugatenques Maria Romagosa i Júlia Menéndez, suma dues victòries i una derrota, és tercera del grup A i ha de guanyar per mantenir les opcions de classificar-se per a les semifinals.

Espanya vol fer història i vol classificar-se per a les semifinals d'un Mundial. Per fer-ho, les espanyoles hauran de guanyar a les dues últimes jornades a la Índia i a Anglaterra per quedar segones del grup A. Després de la derrota davant la potent Holanda, l'equip no es pot permetre cap més ensopagada. El primer obstacle, aquesta tarda a les 4 contra la Índia.

En aquest grup A, Holanda està ja virtualment classificada i el segon lloc se'l disputaran Espanya i Alemanya. Mentrestant, al grup B, Austràlia i Argentina ja s'han classificat per a les semifinals i només falta veure quina de les dues seleccions serà primera de grup.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.