El Junior espera seguir imbatut en la divisió de plata


  • Comparteix:

El Junior masculí visita la pista del Pedralbes amb l'objectiu d'encadenar la tercera victòria consecutiva. Els santcugatencs afronten aquest partit amb confiança i optimisme ja que es presenten imbatuts i com a líders en solitari.

En partit corresponent a la tercera jornada de lliga de la divisió de plata, el Júnior masculí d'hoquei herba visitarà aquest cap de setmana el Pedralbes. Tot i el gran inici de lliga, l'equip santcugatenc és prudent ja que el fet de tornar a la Divisió d'Honor no serà gens fàcil. Tant els jugadors com l'entrenador són conscients que per aconseguir aquest anhelat ascens hauran de prendre's cada partit com si fos una final.

Pel que fa al matx contra l'equip del barri barceloní de Pedralbes, el Júnior és el gran favorit. Tot i això, el jugador Adrà Sarrahima creu que cal afrontar cada un dels partits amb humilitat.

Adrià Sarrahima

Hem d'anar com un equip humil que necessita dos punts per la victòria


El Júnior es presenta sense baixes i amb la moral pels núvols després d'un inici de lliga immillorable. El partit es disputarà diumenge a la pista del Pedralbes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.