El Junior busca la final


  • Comparteix:

El Junior rep diumenge la visita del Club de Campo en el primer partit de play-off de semifinals de la Divisió d'Honor femenina. Les madrilenyes són les actuals campiones de lliga i segones de la lliga regular. L'eliminatòria es juga al millor de tres partits.

L'eliminatòria es disputa al millor de tres partits, és a dir hi hauria un tercer partit en l'hipotètic cas d'empat a una victòria. Les madrilenyes parteixen com a favorites de l'eliminatòria ja que són les vigents campiones. Tot i això, les noies d'Adrian Lock disposen d'una oportunitat clau: guanyar a casa, com a objectiu fonamental, en front el Club de Campo i donar la sorpresa a Madrid amb un bon joc d'estratègia.
Tot i que no s'aconsegueixi la victòria a Sant Cugat, les blau-i-negres disposarien de dues oportunitats més tal com explica l'entrenador santcugatenc Adrian Lock

Adrian Lock

El primer partit és el més important


Les internacionals Julia Menéndez i Maria Romagosa són els millors actius dels que disposa Adrian Lock, tant pel seu joc excel·lent com per l'estat d'ànim de les internacionals. Com reconeix el propi entrenador anglès, són les jugadores amb més qualitat i les que s'han de posar l'equip a les esquenes. El primer dels dos enfrontaments serà diumenge a les 12:30 al Lluís Serrahima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.