La contraanàlisi també dóna positiu


  • Comparteix:

La participació als Jocs Olímpics, a l'aire

La participació als Jocs Olímpics, a l'aire

La contraanàlisi reafirma el dopatge de les dues jugadores de la selecció espanyola femenina d'hoquei herba. La Federació Internacional d'Hoquei (FIH) ha anunciat que el resultat del contraanàlisi, fet a Moscou, ha mostrat el mateix resultat advers que el primer control, realitzat al Preolímpic de Bakú.

Nou entrebanc per la participació de Júlia Menéndez i Maria Romagosa a les olimpíades de Pequín. El contraanàlisi de les dues jugadores del combinat espanyol que van donar positiu a Bakú ha reafirmat el resultat. El proper pas és la vista de la Comissió Judicial de la Federació Internacional, que ha de prendre una decisió després d'estudiar les proves i declaracions presentades per la Federació Espanyola. Les jugadores implicades, el nom de les qual no ha confirmat ni la FIH ni la Federació Espanyola, hauran de declarar abans de finals d'aquest mes davant aquesta Comissió.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.