Menéndez i Romagosa renuncien al Mundial


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Maria Romagosa amb la selecció

Imatge d'arxiu de Maria Romagosa amb la selecció

El vicepresident de la secció d'hoquei herba del Junior, Marcos Hofmann, ha confirmat a Cugat.cat que les jugadores Maria Romagosa i Júlia Menéndez no disputaran el Mundial de l'Argentina al setembre amb la selecció espanyola. Romagosa jugarà a la lliga australiana durant l'estiu i Menéndez vol descansar, segons Hofmann.

Decisió definitiva. Les jugadores del Junior Júlia Menéndez i Maria Romagosa no disputaran el mundial amb la selecció espanyola per motius ben diferents. La capitana de l'equip, Júlia Menéndez, vol descansar després de molts anys sense vacances i Maria Romagosa vol disputar bona part de la lliga australiana.

Així ho ha confirmat el vicepresident de la secció d'hoquei herba del Junior, Marcos Hofmann, en el programa 'Esport en Marxa' de Cugat ràdio.

Marcos Hofmann

Ni la Júlia ni la Maria disputaran el Mundial amb la selecció espanyola.



Amb aquestes absències, les dues úniques representants santcugatenques que podrien estar al Mundial són Andrea Puig i Paula Pastor. Segons Hofmann, Puig té moltes opcions d'anar convocada degut a la baixa de Menéndez. Pastor ho té més complicat per competència que hi ha a la posició de davantera.

D'altra banda, el jugador del cadet del Junior, Marc Serrahima, ha estat afegit a última hora a la llista de concentració de la selecció estatal sub-16 que, del 4 al 6 de juliol tindrà lloc a Terrassa. Serrahima s'afegeix d'aquesta manera a Xavier Queralt, santcugatenc que ja formava part d'aquesta convocatòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.