El Junior confirma la seva bona temporada


  • Comparteix:

Els santcugatencs finalitzen com a tercers millors classificats de l'estat

Els santcugatencs finalitzen com a tercers millors classificats de l'estat

El conjunt juvenil masculí del Junior venç per 4 gols a 2 el Polo i aconsegueix finalitzar el campionat estatal d'hoquei herba disputat a Alacant en tercera posició. L'entrenador dels santcugatencs, Fede González, afirma que la temporada dels seus jugadors ha estat satisfactòria.

El matx entre el Polo i el Junior ha estat molt tàctic. A la primera meitat el conjunt blau-i-negre ha marcat dos gols de penal córner. S'ha arribat al descans amb una avantatge de dos gols. Durant els primers minuts de la segona part els santcugatencs han aconseguit anotar el tercer gol. El Polo ha sabut reaccionar i ha retallat distàncies amb dos gols. A les acaballes del matx, el Junior ha marcat el quart i ha sentenciat el partit. Marcador final de 4 a 2.

L'entrenador dels santcugatencs, Fede González, es mostra satisfet de la temporada i del campionat estatal dels blau-i-negres.

Fede González

Hem realitzat una bona temporada i un bon campionat i va ser una llàstima no aprofitar les ocasions del matx perdut.




El Junior juvenil masculí finalitza de la mateixa manera que el conjunt de categoria femenina, tercers en el campionat estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.