Encadenen una altra derrota


  • Comparteix:

Imatge extreta: www.rfeh.com

Imatge extreta: www.rfeh.com

El combinat espanyol femení d'hoquei herba, amb la santcugatenca Júlia Menéndez entre les seves files, encadena la tercera derrota del Mundial que se celebra aquests dies a l'Argentina. Les amfitriones golegen (0-4) les de Pablo Usoz, que perden totes les opcions de passar a semifinals. Aquesta nit Menéndez i les seves companyes s'enfronten a Corea en la lluita de la cinquena a la 12a plaça.

Les argentines han estat superiors des del principi del matx i han deixat sense opcions al combinat estatal. Durant el primer període Menéndez i les seves companyes han encaixat dos gols que pràcticament sentenciaven el matx.
A la represa, el partit ha seguit el mateix guió, el conjunt amfitrió molt superior i les de Pablo Usoz que pràcticament no sortien del seu camp. Al final 0-4, resultat que impedeix al combinat estatal entrar a les semifinals i repetir la quarta posició assolida a Madrid.

Aquesta nit, a les 10, Corea i Espanya s'enfronten en la lluita de la cinquena a la 12a plaça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.