El Junior empata contra l'Egara al Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge del partit a les instal·lacions del Junior

Imatge del partit a les instal·lacions del Junior

El conjunt femení d'hoquei herba del Junior empata a 0 gols a casa contra l'Egara a la segona jornada del Campionat de Catalunya. Les santcugatenques, amb quatre juvenils en el planter, han disposat d'ocasions de gol que finalment no han pogut materialitzar. L'entrenador de les blau-i-negres, Adrian Lock, explica que tot i que encara queden aspectes per millorar, les seves jugadores han fet un bon matx.

Després de perdre dissabte al camp del Castelldefels, l'equip s'ha refet i ha sumat el primer punt en aquesta competició. El Junior també s'està adaptant en el nou funcionament del joc amb quatre períodes de 17 minuts i mig, i la marxa de jugadores importants del club. Del partit cal destacar que l'Egara ha dominat el primer quart, però l'ocasió més clara ha estat pel Junior en l'última jugada d'aquest primer període. Al segon quart les ocasions més clares han estat pel conjunt visitant. A la represa, les oportunitats de marcar han estat clarament per les santcugatenques. Finalment, en l'últim quart cap dels dos conjunts han pogut marcar tot i tenir alguna ocasió per fer-ho.

L'entrenador del Junior, Adrian Lock, ha explicat que l'equip està bé en la tercera setmana de preparació.

Adrian Lock

Hem estat bé tot i que encara ens queda preparació. Tots dos conjunts hem tingut ocasions però no hem pogut fer gol.



La propera jornada de les blau-i-negres és dijous contra l'Atlètic Terrassa a les nou de la nit en la tercera jornada del Campionat de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.