Feu i Mier, preseleccionades amb Catalunya sub-18


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un partit del Junior de Feu i Mier

Imatge d'arxiu d'un partit del Junior de Feu i Mier

El seleccionador català d'hoquei herba femení sub-18, Jordi Barrio, ha assegurat que les jugadores del Junior Gemma Mier i Andrea Feu tenen moltes opcions d'entrar a la convocatòria definitiva pel Campionat de Seleccions Autonòmiques, que es disputa el 29 d'octubre a Terrassa. Barrio ha citat 21 jugadores per a l'última concentració prèvia aquest divendres i dilluns donarà la llista amb les 18 escollides.

Tot i que encara no ha confeccionat la llista definitiva, el seleccionador reconeix que confia en Feu i Mier i que tenen molts números per participar al Campionat de Seleccions Autonòmiques.

Jordi Barrio

Feu i Mier estan a un bon nivell. Tenen moltes opcions d'entrar a la convocatòria.


El combinat català realitzarà una última estada de concentració divendres, que servirà per perfilar la convocatòria final. La selecció catalana s'ha proclamat campiona d'aquesta competició en les últimes dues edicions. Una dada que, segons Barrio, obliga la seva selecció a tornar a aixecar el trofeu.

Jordi Barrio

Estem obligats a guanyar per qui som, pel que ja hem guanyat i per la qualitat de les jugadores.


El seleccionador, Jordi Barrio, donarà a conèixer la llista definitiva dilluns. El Campionat de Seleccions Autonòmiques sub-18 començarà el 29 d'octubre. Les catalanes han quedat enquadrades al grup B juntament amb Euskadi, Andalusia i Galícia. Catalunya debutarà a les dues del migdia contra el combinat andalús al camp del CD Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.