Un partit per oblidar


  • Comparteix:

El Junior ha caigut clarament davant el Caldaria-Barrocas

El Junior ha caigut clarament davant el Caldaria-Barrocas

L'equip masculí d'hoquei herba del Junior cau (2-0) a domicili contra el Caldaria-Barrocas a la segona jornada de la Divisió d'Honor Masculina B. Un començament molt fred ha condemnat als de Fede González, que perden per primera vegada a la temporada.

Avui no ha estat el millor dia pels nois de Fede González. Els blau-i-negres han entrat molt tard en la dinàmica del partit i han iniciat el matx poc tensionats. Això ho han aprofitat els gallecs i a l'inici de la segona part han fet el primer gol després d'un stroke. A partir d'aquest moment ha semblat que els santcugatencs reaccionaven, però una contra rival ha acabat definint la derrota del Junior. El porter blau-i-negre Maurici Carrió ha destacat el mal començament del partit.

Maurici Carrió

Ens ha costat molt entrar al partit, no ens han sortit les coses. No diria falta d'actitud, però si d'estar més ficats en el partit.



Carrió ha afegit que les decisions arbitrals han condicionat el resultat del matx. D'aquesta manera el Junior iguala el balanç de partits amb un triomf i una derrota, i cau de les primeres places de la taula. El proper matx els de González reben l'Egara, partit que es disputarà dissabte a les cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.