Andrea Feu i Gemma Mier, amb l'estatal sub-18


  • Comparteix:

Imatge Andrea de Feu amb el Junior

Imatge Andrea de Feu amb el Junior

Les jugadores d'hoquei herba del Junior Andrea Feu i Gemma Mier han estat convocades amb la selecció espanyola sub-18 per disputar el torneig Quatre Nacions del 22 al 25 d'abril a València. El combinat estatal, que es concentrarà des del 18 d'abril a la capital valenciana, espera millorar l'última posició de la passada edició.

Malgrat que les dues santcugatenques repeteixen participació en aquest torneig, Gemma Mier ho farà per primer cop en aquesta categoria. A la passada edició hi va anar amb la sub-16 i va perdre la final contra Holanda.

Per la seva banda, l'altra santcugatenca que participarà amb el combinat estatal sub-18, Andrea Feu, va finalitzar en darrera posició amb la sub-18. En aquesta nova ocasió, Andrea Feu arriba com a un dels pesos pessants de l'equip, havent-se assentat a l'onze inicial del Junior i com a una de les veteranes del combinat sub-18.

El director esportiu de la secció d'hoquei herba del Junior, Albert Bou, valora el fet que el seu club aporti regularment jugadors a les seleccions estatals i nacionals.

Albert Bou

Hi ha un increment de jugadors del Junior en totes les seleccions, fet que indica que les coses s'estan fent bé.






La passada edició va tenir un domini total d'Holanda que va imposar-se en les totes les categories. En l'edició d'enguany, el combinat estatal, Anglaterra i Alemanya esperen arrebatar-li el títol de campió a l'onze taronja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.