El desencert des del penal còrner no permet el Junior lluitar pel podi


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'equip juvenil del Junior masculí d'hoquei herba ha finalitzat en cinquena posició en el Campionat d'Espanya disputat a Ourense, on l'Egara ha resultat vencedor. Els nois entrenats pel tàndem Carles Matarrodona i Nicolás Wein han acusat el desencert en el penal còrner en els dos primers partits de grup contra l'Egara i la Complutense, tot i que marxen sent el tercer equip més golejador del campionat.

Derrotes en el debut contra l'Egara (3-4) i en el segon partit contra la Complutense (0-2) on els santcugatencs van fallar diversos penals còrner que no els van permetre aconseguir la victòria. Sense opcions de lluitar pels llocs capdavanters del campionat, el Junior va superior clarament (3-0) el Barrocanes gallec i va entrar en la lluitar pel cinquè i sisè lloc. Davant, el RC Polo subcampió d'Espanya s'ha vist com els santcugatencs han millorat els seus números en el llançament de penal còrner per acabar imposant-se (5-4) i finalitzar cinquens.

Un dels dos entrenadors del juvenil del Junior, Nicolás Wein, valora el resultat del seu equip en aquest campionat.

NIcolás Wein

Amb l'equip que tenim haviem vingut per guanyar, però la valoració és bona, perquè hem estat l'únic equip que ha plantat cara el campió, l'Egara.



El conjunt santcugatenc ha participat en aquest Campionat d'Espanya amb fins a vuit jugadors cadets. Un campionat que s'ha endut l'Egara superant a la final el RS Tennis càntabre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.