El Junior suma un punt just però insuficient


  • Comparteix:

El Junior empata davant el Pedralbes (1-1) en la vuitena jornada de la Divisió d'Honor B. Un error defensiu del conjunt santcugatenc permet avançar-se als visitants en l'única ocasió dels rivals en tota la primera meitat. Garriga transforma el tercer penal córner per al Junior i iguala el marcador abans del descans.

Empat just però insuficient per a les aspiracions del Junior de guanyar la lliga. En un primer temps controlat per l'equip santcugatenc, les imprecisions i les pèrdues de pilota han estat una constant. Precisament, una errada defensiva en la sortida de pilota l'ha recollit Borja Martínez-Zurita per inaugurar el marcador pel Pedralbes. Els santcugatencs continuaven dominant el joc i inquietant la porteria rival. En el tercer penal córner del Junior, Garriga ha aconseguit l'empat quatre minuts abans del descans.

A la represa el Pedralbes s'ha fet amb el domini del joc i ha gaudit de nombroses ocasions de gol. Les bones intervencions de la defensa i del porter Mauri Carrió, han evitat el gol visitant, que ha disposat de tres penals córner. Les aproximacions del Junior han perdut perill i el marcador no ha variat. El tècnic del Junior, Fede González, valora l'empat com a just.

Fede González

El resultat és just amb dos equips molt semblants. Ha estat un partit molt tàctic i cal seguir.





La setmana vinent els santcugatencs visiten el València, en un partit clau per a l'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.