Júlia Menéndez i les seves companyes de la selecció espanyola es compliquen l'accés als Jocs Olímpics


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La selecció espanyola femenina d'hoquei herba, capitanejada per la santcugatenca Júlia Menéndez, perd per la mínima (1-0) davant Bèlgica en el Preolímpic i es queda sense marge d'error per ser als Jocs Olímpic de Londres. Una pèrdua de pilota en el primer minut de partit ha costat un gol a les espanyoles, que han estat incapaces d'empatar malgrat gaudir de nombroses ocasions.

Un gol del conjunt belga en el primer minut de partit ha deixat Espanya contra les cordes. Menéndez i la resta de companyes han anat de menys a més fins a culminar una gran segona part, però sense recompensa de cara a gol. Amb aquesta derrota, Bèlgica se situa líder invicta quan falten dues jornades per finalitzar el Preolímpic. Espanya ha sumat la seva primera derrota en el campionat i es queda sense marge d'error si vol optar a l'únic bitllet que dóna accés als Jocs Olímpics. Els dos primers classificats disputaran diumenge la final per saber quina selecció aconsegueix ser a Londres. Si no hi ha sorpreses, Bèlgica ocuparà la primera plaça, mentre que la santcugatenca i les seves companyes de selecció s'han d'aferrar al segon lloc per poder venjar la derrota d'aquest dimarts i deixar les amfitriones fora dels Jocs.

Espanya torna a jugar aquest dijous a dos quarts de cinc de la tarda davant Irlanda, en la primera final del combinat estatal en el seu camí cap a Londres 2012.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.