L'equip femení del Patí Hoquei guanya l'Arenys i segueix líder de la Nacional Catalana

Imatge del partit entre el PHC Sant Cugat i l'Arenys

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (4-2) l'Arenys de Munt i segueix líder de la Nacional Catalana amb tres punts d'avantatge. Les santcugatenques han aconseguit el triomf al segon temps amb tres gols de Maria Rosa Tamburini i un de Laura de los Santos. Les de Jaume Oms juguen d'aquí a 15 dies a la pista del Vila-sana, segon classificat, on hi haurà el lideratge en joc.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat i l'Arenys de Munt han protagonitzat un primer temps amb moltes ocasions de gol i on les porteres han tingut una destacada actuació. La primera part ha finalitzat amb empat a 0. A la represa, el partit s'ha trencat amb el primer gol de Laura de los Santos al minut 7. Maria Rosa Tamburini amb tres gols consecutius certificaven el 4 a 0. Les visitants han retallat distàncies amb dos gols que han tancat el 4 a 2 definitiu.

Les vermell-i-negres cotninuen líders i visiten d'aquí a 15 dies el seu immediat perseguidor, el Vila-sana.