Pallissa i lideratge a tocar


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt juvenil femení del Junior passa per sobre del RC de Polo B (8-0) i se situa molt a prop del lideratge del grup A2. A la darrera jornada, que es disputarà demà, s'enfrontarà al rival més perillós del grup, l'Atlètic Terrassa. Santcugatenques i egarenques jugaran pel lideratge, tot i que les de Narcís Ventalló parteixen amb avantatge degut a l'àmplia diferència de gols aconseguida avui.

El partit que ha enfrontat Junior i RC de Polo B no ha tingut cap mena d'història. A la primera part les de Ventalló ja han demostrat la seva superioritat i al descans el marcador registrava un 3 a 0 que ha acabat ampliant-se fins al 8 a 0 al final del matx. El partit, en tot cas, ha servit per fer rotar les jugadores blau-i-negres i poder donar donar minuts a tothom de cara a l'important partit de demà. La diferència de vuit gols dóna al Junior moltes opcions de cara a aconseguir la primera posició, ja que un empat en el partit contra l'Atlètic les podria donar el lideratge. El tècnic del Junior, Narcís Ventalló, destaca la dificultat del matx de demà.

Narcís Ventalló

L'Atlètic és especialista en hoquei sala pel que crec que serà un partit molt complicat.




L'enfrontament es jugarà a les 10 del matí al Pavelló Can Salas de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.