Enric Piguillem: 'Estem considerats com la millor escola d'hípica'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'escola del Club Hípica Collserola tornarà a la competició al mes de febrer, quan comencen les rondes classificatòries del campionat d'Espanya, amb l'objectiu de seguir creixent a nivell nacional i internacional. El club santcugatenc s'ha acomiadat de la temporada amb cinc podis a la final de la Lliga Catalana i amb els elogis de les federacions d'hípica catalana i espanyola.

El club ha tancat una temporada plena d'èxits, els mes recents els repòquer de podis aconseguit a la final de la Lliga Catalana de doma clàssica, que va disputar-se el diumenge 12 de desembre. En aquesta cita van trobar-se els 60 millors de Catalunya, després d'una fase prèvia en la que van participar més de 700 genets. Els santcugatencs que han pujar al podi van ser: Ray Segura, amb un primer lloc, Ignasi Bea, amb un segon lloc, i Sergi Miró, Carlota Piguillem i Aniel Joaniquet amb un bronze cadascun.

El director de l'escola del Club Hípica Collserola, Enric Piguillem, agraeix els elogis arribats des de les federacions.

Enric Piguillem

Des de la Federació Catalana i Espanyola estem considerats com la millor escola i amb els millors resultats esportius.




A partir de febrer, els alumnes de l'escola del Club Hípica Collserola tornaran a la competició, amb la mirada posada en la final del Campionat d'Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.