Gemma Olivier, novena a l'Estatal de rítmica infantil


  • Comparteix:

La secció de rítmica del Muntanyenc disputa l'Estatal a Saragossa

La secció de rítmica del Muntanyenc disputa l'Estatal a Saragossa

La gimnasta infantil del Club Muntanyenc Sant Cugat Gemma Olivier finalitza novena al campionat d'Espanya de rítmica. Olivier aconsegueix la millor actuació santcugatenca en les proves de corda, cèrcol i masses. La resta de participants infantils i juniors acaben entre les 50 primeres classificades.

Vuit gimnastes de les categories infantils i júnior han participat al campionat d'Espanya a Saragossa amb resultats ben diferents. La gimnasta infantil Gemma Olivier ha obtingut la millor actuació a l'Estatal amb una novena plaça general arribant a les finals de corda i masses. Per contra, Olivier s'ha quedat fora del cèrcol. El sumatori de punts total ha permès a la santcugatenca quedar entre les nou millors gimnastes de l'estat. La directora esportiva de la secció de rítmica del Muntanyenc, Mónica Vinyals, destaca la gran projecció de Gemma Olivier.

Mónica Vinyals

La progressió de Gemma Olivier és espectacular.


Des d'aquest divendres i fins diumenge, les gimnastes alevins i sèniors també disputen l'Estatal a Saragossa on s'espera que Marina Fernández pugui assolir alguna medalla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.