El Rugby Sant Cugat es veu les cares amb el líder, el Poble Nou-Enginyers


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat femení s'enfronta a un dur rival / Font: Jaume Andreu

El Rugby Sant Cugat femení s'enfronta a un dur rival / Font: Jaume Andreu

El Club Rugby Sant Cugat femení visita aquest diumenge a les dotze del migdia l'actual líder de la Copa Catalana femenina, el Poble Nou-Enginyers. Les santcugatenques van obtenir el cap de setmana passat el primer triomf després de superar per la mínima el Martorell (24-25).

En les dues primeres jornades, el Rugby Sant Cugat ha demostrat la creixent competitivitat de la seva plantilla. En el primer matx va plantar cara davant la Santboiana, que només va ser capaç de superar les santcugatenques per sis punts (26-32). Al segon enfrontament les de Sant Cugat ja van obtenir el primer triomf, una suada victòria contra el Martorell. Aquest cap de setmana s'enfrontarà a un Poble Nou-Enginyers que, si es comparen els resultats, tenen motius per arribar al matx amb el paper de favorites.

Si les santcugatenques van vèncer per només un punt el Martorell a la jornada 2, a la jornada de debut a Copa Catalana el Poble Nou va apallissar les martorellenques (58-0). En el segon partit les barcelonines van passar per sobre del GEiEG (7-55). Tenint en compte aquest rendiment, el Rugby Sant Cugat s'enfronta a un dels equips més potents de la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.