El Rugby Sant Cugat espera que la pluja no li aigualeixi la visita al RC Sitges


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada

Imatge del partit d'anada

La penúltima jornada del grup B de Divisió d'Honor B porta al Rugby Sant Cugat fins a Sitges. El conjunt santcugatenc és clar favorit en aquest partit però l'aparició de la pluja els pot complicar un matx en principi assequible. El tècnic Leo Pereira podrà comptar amb Andrés Rangel i Pol Gómez, però seran baixa Gerard Mayol i Tarragüel, lesionats. El matx es jugarà aquest dissabte a les quatre de la tarda.

El Rugby Sant Cugat espera complir aquest dissabte amb el penúltim tràmit de la fase regular de la lliga. El conjunt santcugatenc, líder del grup B, amb els mateixos punts (72) que el CAU València, però amb un partit menys, espera sumar almenys sis dels 10 punts que queden en joc per disputar el pla-off d'ascens. Aquests són els càlculs del tècnic, Leo Pereira, que espera que el partit d'aquest dissabte no es compliqui.

Leo Pereira

Sembla que serà un dia de pluja i això no anirà bé al nostre joc. Espero un partit de molt de contacte perquè el camp és molt estret i haurem de ser molt efectius en l'1 contra 1.


Sobre el paper el Rugby Sant Cugat és favorit, no obstant encapçala la classificació i el seu adversari és setè a molta distància, però és que en l'anada els blau-i-negres ja van fer gala de la seva superioritat (49-12). Només l'aparició de l'anunciada pluja, com reconeix Pereira, podria trastocar els plans santcugatencs.

Aquest cap de setmana el CAU València descansa i el CR Sant Cugat podrà agafar cert avantatge a l'espera de l'últim partit que els enfrontarà als dos a la Guinardera l'últim cap de setmana de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.