El Club Rugby Sant Cugat té la Divisió d'Honor a 80 minuts


  • Comparteix:

Bruno Granell en acció aquesta temporada

Bruno Granell en acció aquesta temporada

El Club Rugby Sant Cugat i l'Alcobendas Rugby es veuen les cares aquest dissabte, a dos quarts de sis de la tarda, al Nelson Mandela de Tudela en la final d'ascens a Divisió d'Honor. Els santcugatencs esperen aconseguir per primera vegada l'ascens a la màxima categoria del rugbi estatal en el seu tercer intent en tres anys a la categoria de plata. Els madrilenys volen tornar a una divisió en la qual ja han militat durant 12 temporades.

Els santcugatencs tenen davant l'oportunitat de fer història a Tudela: els homes de Leo Pereira i Jordi Justícia poden pujar per primer cop a la màxima categoria del rugbi estatal contra un dels històrics de la categoria, l'Alcobendas. El conjunt madrileny ha militat, amb diferents noms, durant dotze temporades a la Divisió d'Honor, i ha aconseguit fins i tot el títol en el 2002.

Des del descens del 2012, els madrilenys han estat sempre presents al play-off d'ascens, primer a la final contra el Bathco de Santander després d'eliminar, precisament, el Rugby Sant Cugat, i a l'any següent a la lligueta en què van caure contra el FC Barcelona. Ara tenen de nou una oportunitat d'or per tornar a la màxima categoria, però no ho tindran gens fàcil, com comenta el seu tècnic, José Ignacio Inchausti.

José Ignacio Inchaus

És díficil jugar contra ells per la velocitat, per la precisió del seu 10, per la força de la seva davantera. L'equip està molt ben fet i m'agrada la seva filosofia de joc.


Els santcugatencs han preparat el partit a consciència i disposen de tots els efectius de la darrer partit de play-off per fer front a l'Alcobendas. El seu entrenador, Leo Pereira, destaca el bon treball durant la setmana i la bona predisposició del seu equip de cara a aquest partit.

Leo Pereira

L'equip està molt motivat i molt conscienciat. Tenim moltes ganes de poder acabar l'any aquest cap de setmana.


Per a la gran final tots dos equips mobilitzaran els seus aficionats cap a Tudela. Des de Sant Cugat sortiran dos autocars dissabte a les nou del matí, mentre que l'equip marxa aquest divendres per fer nit a la ciutat navarresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.