El Rugby Sant Cugat vol recuperar l'orgull contra el Barcelona Enginyers


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat no pot permetre's perdre més punts si vol seguir lluitant pel lideratge / Font: F. Gozalbe

El Rugby Sant Cugat no pot permetre's perdre més punts si vol seguir lluitant pel lideratge / Font: F. Gozalbe

El Rugby Sant Cugat vol passar pàgina de la darrera derrota contra el Barcelona Enginyers Rugby. El partit del grup B de la Divisió d'Honor B es aquest jugarà dissabte a les quatre de la tarda a la ZEM de la Guinardera. Els homes de Leo Pereira van perdre contra el CAU València i s'han situat a set punts del primer classificat, el La Vila. Els santcugatencs han de treure pit i aprofitar que els visitants no arriben en el seu millor moment. Dels últims cinc partits, només n'han pogut guanyar dos i han caigut fins la desena posició.

Després de la desfeta de la setmana anterior, el Rugby Sant Cugat vol remuntar el vol per no deixar escapar més als líders, el CR La Vila. Contra el CAU, les expulsions van passar factura a l'equip i van embrutar el seu joc que havia permès que l'enfrontament fos igualat. Aquesta jornada és el torn de l'Enginyers per davant. Aquest equip ha notat una notable millora en el seu joc i això farà que els santcugatencs no tinguin un partit plàcid malgrat jugar com a locals.

L'entrenador del Sant Cugat, Leo Pereira, ha establert les línies que s'han de seguir per tenir opcions contra l'Enginyers.

Leo Pereira

De cara a Enginyers, la nostra proposta és seguir millorant en atac, ser contundents en defensa i no relaxar-nos. Hem d'intentar pujar un esglaó i accelerar el nostre joc.


Per aquest matx, el Sant Cugat recupera a Ghi-Fe però continua amb les baixes de Tim Smith, Pol Pérez, Axel Serrano i Jessey Currey.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.