El Rugby Sant Cugat tanca la fase regular davant el CAU València per saber el rival al play-off


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada entre tots dos equips / Font: CAU València

Imatge del partit d'anada entre tots dos equips / Font: CAU València

El Club Rugby Sant Cugat rep el CAU València aquest dissabte a les cinc de la tarda amb un partit marcat per la polèmica de l'anada que tanca el grup B de Divisió d'Honor B. Després d'aquest enfrontament, els santcugatencs coneixeran quin serà el rival als quarts de final del play-off, amb tres candidats: Liceo Francès, Universidad de Burgos i Zarautz. Tot plegat dependrà dels punts amb els quals acabi l'equip de Leo Pereira, que determinaran la seva posició entre els segons classificats de la categoria.

Amb el segon lloc del grup B ja a la butxaca, ara els càlculs se centren a saber si el Rugby Sant Cugat serà l'equip que ocupi la segona plaça amb més punts a la classificació dels tres grups de la Divisió d'Honor B. A hores d'ara, els santcugatencs lideren aquesta particular classificació amb 85 punts, quatre més que el segon del grup A, l'Universidad de Burgos, i tres més que el del grup C, el Liceo Francés madrileny. Tots dos conjunts van ensopegar l'anterior jornada, penúltima de la fase regular.

En cas de victòria
El Rugby Sant Cugat depèn de si mateix en aquest enfrontament, que a més té un to especial per com es va desenvolupar el matx a l'anada, al camp del CAU València, amb exclusions per part santcugatenca i triomf ajustat dels valencians. Si el Rugby Sant Cugat supera el CAU acabarà com el millor segon, i als quarts de final s'enfrontarà al conjunt amb millor puntuació a la lliga, el Liceo Francés o el Burgos.

En cas d'empat
Si els de Pereira empaten, sumaran dos punts i només podria igualar els seus 87 punts el Liceo Francés. Això si l'equip de Madrid supera amb bonus ofensiu el seu rival aquesta última jornada, l'Olímpico de Pozuelo, cinquè.

En cas de derrota
Si els de Pereira perden, hi ha dos escenaris: que ho facin amb bonus defensiu, cas en el qual Liceo Francés els superarien i Burgos els empatarien si tots dos vencen amb bonus, i derrota sense bonus, l'única possibilitat que els santcugatencs acabin com el pitjor segon, sempre que els seus rivals sumin els cinc punts en els seus respectius partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.