AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

Un Rugby Sant Cugat amb la lliçó apresa es conjura per remuntar els quarts de final davant el Liceo Francés


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada / Font: Liceo Francés - Javi Izquierdo

Imatge del partit d'anada / Font: Liceo Francés - Javi Izquierdo

El Rugby Sant Cugat centra els esforços a millorar en atac i a ser més contundent en l'anotació per remuntar el resultat advers (12-3) de l'anada dels quarts de final de la Divisió d'Honor B davant el Liceo Francés. Els madrilenys visiten la Guinardera aquest dissabte a les quatre de la tarda en el matx de tornada de la primera eliminatòria per a l'ascens de categoria.

Tot i dur ja tres fases d'ascens a sobre, el Rugby Sant Cugat ha estrenat un nou camí cap a la glòria amb mal peu. El fort ambient al camp del Liceo Francés, amb una afició que va dur a una marxa més l'equip, i una millor adaptació al terreny de joc pel clima dels locals, per una forta pluja que va omplir de bassals el camp, va dur a una superioritat dels de Madrid que, segons el tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, és fictícia.

L'entrenador dels santcugatencs va assegurar que el seu equip va ser millor en moltes fases del joc, però que això no es va traduir en punts, una situació que es va donar, sobretot, pel poc encert dels seus homes. És per tot plegat que, si el guió segueix el camí previst, el Rugby Sant Cugat hauria de poder remuntar la diferència de nou punts amb solvència i superar així l'eliminatòria per accedir a unes semifinals on espera el Ciencias sevillà.

Pereira es mostra esperançat i considera el partit d'anada com el pitjor del seu equip en atac aquesta temporada.

Leo Pereira

No van ser capaços de fer-nos mal. Si mantenim la concentració, crec que tenim moltes esperances de remuntar els 10 punts.


El tècnic argentí perd César i Perico, però assegura que té una plantilla prou llarga com perquè això no afecti el rendiment del seu equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.