Arturo Trenzano, nou entrenador del Club Rugby Sant Cugat


  • Comparteix:

Trenzano, nou entrenador del Rugby Sant Cugat

Trenzano, nou entrenador del Rugby Sant Cugat

El fins ara director esportiu del Club Rugby Sant Cugat, Arturo Trenzano, serà l'entrenador del primer equip la temporada vinent. Trenzano compaginarà les dues tasques a l'entitat amb un conjunt competitiu marcat per l'aposta pel planter.

Arturo Trenzano i Luis Suárez formaran el tàndem tècnic del primer equip, tot i que l'entrenador principal serà Trenzano. El nou tècnic té una àmplia experiència a la Divisió d'Honor, on ha dirigit el BUC, l'USAP de Barcelona i el FC Barcelona, i també ha estat seleccionador català de base.

Trenzano ha dirigit aquesta temporada el sub 18 del Club Rugby Sant Cugat, un conjunt que ha finalitzat en tercera posició al Campionat d'Espanya. El president del club santcugatenc, Mauri Benito, ressalta el fet de reforçar la presència de jugadors de la base al primer equip, un planter que Trenzano coneix perfectament.

Mauri Benito

El club aposta per la gent del planter i Trenzano és qui millor coneix els jugadors de la base.


Trenzano substitueix Leo Pereira, que ha estat les dues últimes temporades al capdavant de l'equip en les quals ha disputat sense èxit la fase d'ascens per pujar a la màxima categoria del rugbi estatal, la Divisió d'Honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.