El Club Rugby Sant Cugat vol seguir creixent davant el filial de la Santboiana


  • Comparteix:

Imatge del partit de la primera jornada

Imatge del partit de la primera jornada

El Club Rugby Sant Cugat es desplaça aquest dissabte al Baldiri Aleu per enfrontar-se a partir de les cinc de la tarda a la Santboiana B. Aquest partit, corresponent a la segona jornada del grup B de Divisió d'Honor B, ha de servir als d'Arturo Trenzano per consolidar elements del joc i seguir progressant en la nova línia proposada pel tècnic. Dylan Morel i Perico són baixa per aquesta jornada.

El nou projecte del primer equip del Rugby Sant Cugat es va estrenar amb bones sensacions davant el Tecnidex València. L'aposta ferma per la casa i els jugadors del planter ha mantingut la sintonia competitiva dels cursos passats, tot i que el procés encara està duent-se a terme. Trenzano considera que el seu equip encara està en període de pretemporada, però que allò important és que l'equip està plasmant sobre la gespa el que es treballa als entrenaments.

Pel que fa al rival, la Santboiana B la formen jugadors joves i de qualitat, característica lògica en un filial. L'entrenador espera un matx àgil, amb ritme, sobretot tenint en compte que tots dos equips aposten per un joc veloç i per un constant moviment de pilota.

Arturo Trenzano

Serà un partit amb molt ritme, perquè no són equips grans, sinó basats en joc dinàmic. El ritme serà alt. Si no estem a l'altura, patirem.


Malgrat tot, la Santboiana B ha registrat, fins a dia d'avui, el pitjor registre, víctima de la derrota més contundent de la primera jornada: 61-7 davant el La Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.