AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

Les Abelles de València aspiren a embrutar la immaculada trajectòria del Rugby Sant Cugat


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat rep aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda la visita del CP Abelles a la setena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs, que juntament amb el CR la Vila compten els partits per victòries, tenen davant un CP Abelles que enguany s'està mostrant com un equip molt contundent i que ara mateix és tercer amb només una derrota en sis partits.

Arriba la primera prova de foc per al Rugby Sant Cugat. És un partit molt exigent s'espera de la visita de les Abelles de València, que aquesta temporada han donat un salt de qualitat i s'han mantingut a la part alta de la classificació de Divisió d'Honor B, fins la derrota de la jornada passada a casa contra el CR la Vila (3-34).

El tècnic del Club Rugby Sant Cugat, Arturo Trenzano, destaca la fortalesa del rival.

Arturo Trenzano

És un equip molt fort i que s'ha consolidat. Està jugant molt bé i té molt bones individualitats. La Vila els va guanyar però no van tenir un partit còmode.


Els santcugatencs, que tenen tots els jugadors disponibles, han anat de menys a més en el seu joc i, malgrat els canvis, s'han mostrat con un equip solvent i clar aspirant al play off per al títol un any més. Fins el moment, Tecnidex València, Santboiana B, L'Hospitalet, Fènix de Saragossa i Tatami Rugby Club han estat les seves víctimes. Abans del partit tindrà lloc la presentació dels equips de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.