Miquel Pelayo vol ser reelegit al capdavant del Club Rugby Sant Cugat

Pelayo es presenta a la reelecció i competirà amb Mauri Benito per la presidència


Temes relacionats

Mauri Benito es presenta a les eleccions del Club Rugby Sant Cugat (15/mar/24)


  • Comparteix:

Presentació de la candidatura de Miquel Pelayo a la presidència del Rugby Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Presentació de la candidatura de Miquel Pelayo a la presidència del Rugby Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Miquel Pelayo ha presentat la candidatura a les eleccions del Club Rugby Sant Cugat aquest dimecres a la Guinardera. Pelayo, president sortint, vol ser reelegit en les primeres eleccions del club on competirà amb Mauri Benito. Els comicis se celebraran el dijous 4 d'abril a la seu del club a les 19 h. Pelayo ha explicat que les bases del projecte són la continuïtat basada en els èxits de l'escola, la consolidació del primer equip femení a Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal, i cercar l'ascens del sènior masculí a Divisió d'Honor. Gairebé uns 500 socis tindran dret a vot a les eleccions.


Segon mandat


Pelayo vol ser reelegit i d'aquesta manera afrontar el segon mandat al capdavant del club santcugatenc. De fet, Pelayo ha estat president durant dos anys i mig després que agafés el relleu d'Emilio Rodríguez qui va assumir el càrrec durant tres anys.

El president sortint ha explicat, durant una quarantena de socis, la seva junta directiva amb la creació d'una nova figura, la de gerent, que assumirà Mario del Val.

Formar persones
Aquest és l'eslògan de Pelayo durant aquesta campanya. "Volem seguir formant persones abans que jugadors de rugbi. Que entenguin els valors d'aquest esport i que els defensin a través del nostre escut", destaca Pelayo.

L'aposta pel rugbi inclusiu i pel torneig Jon Reca, referent estatal i europeu amb més de 800 participants, són també punts del projecte de Pelayo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.