El Club Valldoreix supera amb nota la 8a edició del torneig Rafa Nadal Tour By Santander

Més de 600 tenistes han disputat la competició que ha reunit un alt nivell de joves promeses


  • Comparteix:

Imatge dels guanyadors del torneig de tennis Rafa Nadal Tour By Santander / Foto: Cugat Mèdia

Imatge dels guanyadors del torneig de tennis Rafa Nadal Tour By Santander / Foto: Cugat Mèdia

Més de 600 tenistes han disputat la 8a edició del torneig Rafa Nadal Tour By Santander al Club Esportiu Valldoreix i que s'ha tancat aquest dissabte amb els campions i campiones de les categories sub 12, sub 14 i sub 16. Aquesta és la tercera prova del circuit i que finalitzarà amb el Màsters final a Mallorca al setembre. La competició també atorga punts al bon comportament dels tenistes dins i fora de la pista. L'entrega de premis ha estat presidida pel regidor d'Esports, Francesc Carol, el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, el vocal d'Esports de l'EMD, Bernat Gisbert, i representants de la Federació Catalana de Tennis.

Les finals s'han disputat aquest dissabte al matí després de gairebé vuit dies de competició. En categoria sub 12, Lucía Rodriguez i Aleix Galindo s'han imposat. En sub 14, Neus Torner i Keoni Puig han aixecat el trofeu. I en categoria sub 16, la gran novetat d'aquesta edició, Cristina Díaz i Miguel Avendaño han superat els seus rivals a les finals.

El president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, ha lloat "l'adaptació del club a les mesures seguretat" i "la bona feina dels voluntaris, personal del club i organitzadors" perquè la competició hagi estat un èxit.

El proper campionat que organitzarà l'entitat serà el torneig internacional ITF masculí de joves promeses amb 15.000 dòlars en premis al maig.




Joan Carles Pradell

El comportament dels esportistes, entrenadors i familiars és un exemple per a l'esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.