El DSV-Volei Sant Cugat segueix amb la ratxa victoriosa en guanyar a Torrejón


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del DSV-Volei Sant Cugat

Imatge d'arxiu del DSV-Volei Sant Cugat

El DSV-Volei Sant Cugat segueix amb la ratxa victoriosa i supera (1-3) el Torrejón en la 15a jornada de Superlliga 2. Les vermell-i-negres han guanyat els dos primers sets, però s'han vist sorpreses en el tercer. Tot i perdre el tercer període el conjunt santcugatenc s'ha refet per vèncer el quart set i tancar el partit.

El DSV-Volei Sant Cugat ha començat el partit com un tro i disposat a tancar-lo quan abans millor. En el primer set les vermell-i-negres han guanyat per un clar 13 a 25 i en el segon, tot i que la diferència no ha estat tan gran, també s'han imposat per posar molt de cara l'enfrontament (20-25). La millora del Torrejón s'ha demostrat en el tercer període. Tot el set ha estat molt igualat i després d'un estira-i-arronsa han estat les locals les que s'han imposat per un ajustat 26 a 24.

El partit es complicava i les noies de Rafa Ruiz han hagut de suar de valent per tancar el partit imposant-se per poc (23-25) en l'última mànega i enduent-se el triomf. El proper partit del DSV-Volei Sant Cugat serà la setmana vinent davant el Leganés, últim classificat. Les vermell-¡-negres han d'aconseguir només dues victòries més per classificar-se matemàticament per a la promoció d'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.