El DSV-Volei Sant Cugat vol repetir la gesta de la jornada passada i amenaça el líder, el Logroño


  • Comparteix:

Les santcugatenques són a sis punts de distància respecte les cinquenes, l'Arona Tenerife Sur

Les santcugatenques són a sis punts de distància respecte les cinquenes, l'Arona Tenerife Sur

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat rep la visita del líder, el Minis Arluy VB Logroño, aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda. Les santcugatenques afronten la 16a jornada de Superlliga Femenina plenes de coratge després de superar un dels conjunts de la part alta de la taula, l'Avarca Menorca. L'equip de Rafa Ruiz és el sisè classificat amb 23 punts.

El pavelló de Valldoreix és un turment pels equips visitants. Les santcugatenques han fet de la seva pista una fortalesa on les rivals suen per endur-se un resultat favorable. El triomf meritori de la setmana passada davant les quartes classificades ha donat ales a les de Ruiz, que volen repetir la gesta davant ni més ni menys que el líder.

El totpoderós Logroño arriba a Sant Cugat amb un marge de nou punts respecte el segon classificat, l'Haris de Tenerife. Les de La Rioja són l'equip més en forma de la Superlliga Femenina i només han perdut un partit en tota la temporada. En el partit de la primera volta les santcugatenques van caure amb contundència per 3 a 0.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.